hits

Et Sunnere Liv: Røykestopp og Bedre Diett!

God Mandag her ifra London! Idag har vi hatt "bank holiday" i England, som betyr at vi får en ekstra liten Søndag for alle som jobber kontor tider og jobbe uken begynner fra i morgen. Det har jo i grunn lite å si for meg som ikke jobber kontor tider og hadde fri fra jobb idag uansett men det ble som en ekstra søndag uansett da alle stedene jeg har tusen ærender å løpe hadde stengt idag . Jeg kunne ta dagen med ro med god samvittighet og i tillegg fikk da Greg en ekstra fridag og da har vi bare kost oss hjemme med å slappe av og se på seirer. Vi har nå sett nesten 5 sesonger av The Americans og er nå kommet opp til episodene som går på tv. Er det noen andre som følger med på denne serien? Det en jo bare så bra! Vi venter nå i spenning på siste episode i sesong 5 som de sender i USA på tirsdag.


Jeg har idag hatt min tredje røykfrie dag og jeg er så stolt! Så langt går det overraskende bra og faktisk har det vært få ganger i løpet av dagen hvor jeg har tekt over det i det hele tatt. Nå på kvelden har jeg kjent røyk suget komme og gå litt, men ikke overveldende. Jeg er spent på i morgen, litt fordi jeg husker da en venninne prøvde å slutte ifjor husker jeg hun sa at når den fjerde dagen kom begynte det å bli ille. Jeg går litt rundt å venter på at det skal bli verre allerede så kjenner jeg er litt nervøs for i morgen. Jeg er også litt spent på hvordan det blir i morgen fordi jeg har mye å ordne har hjemme, og vil mest sannsynlig være hjemme alene hele dagen. Jeg har alltid kost meg veldig når jeg har hatt oppgaver eller lignende jeg må gjøre hjemme, nettopp fordi at da har jeg følt at jeg kan kose meg med både godt og røyk hele dagen og har nok lagt mye av den kosen med å være hjemme alene i akkurat det. Jeg føler ikke på at jeg er redd jeg nå skal sprekke egentlig men mest på at jeg tror jeg vil føle et lite savn med det. Det minner med på det andre jeg har klart å holde meg unna, nemlig sukker.


Jeg har alltid vært veldig glad i godteri og de siste månedene har det tatt litt av for å si det mildt. Jeg tror ikke jeg har hatt en eneste dag uten sjokolade siden jul faktisk og det merker jeg kroppen! Ikke nødvendigvis på vekta, men på formen, hvordan jeg føler meg og på humøret. Jeg har faktisk våknet opp helt hoven i ansiktet mange morgener etter mye sukker kvelden før! 

Jeg planla før røykeslutt at jeg skulle kutte ned på sukkeret, men ikke helt at jeg skulle gjøre det nå. Jeg trodde faktisk det skulle bli mye vanskeligere å spise mindre sukker da jeg kutta røyken og hadde godtatt det og bestemt meg for å være snill med meg selv og heller spise det jeg ville de første ukene for å ikke sprekke på røykingen. Men av en eller annen grunn hadde jeg faktisk mindre lyst på godt da jeg ikke røykte, nesten som jeg fikk en aldri så liten bonus på kjøpet!

Jeg har ikke lagt noe mål for de neste ukene at jeg ikke skal spise godteri eller kutte ned egentlig, jeg tenker at det er viktig for motivasjonen å ta en ting om ganga. Men så lenge jeg ikke føler et overveldende behov for å spise dritt så rir jeg bølgen og holder meg unna. Så tenker jeg heller at det ikke er verdens undergang om jeg skulle komme til å spise litt godteri, det  viktigste nå er jo å ikke røyke. 

Kanskje det er nettopp derfor det har gått så mye bedre med sukker stopp en før, fordi jeg ikke tenker for mye på det.

Det var en liten oppdatering fra meg på hvordan det går med disse små målene. Det går vertfall i riktig retning! 

- Camilla

#London #sunn #forbedring #inspo #Londonblogg #viljestyrke #England #Kristiansand #sunnereliv #sukkerstopp #diett #kosthold #helse

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar