hits

Avslappet Start På En Etterlengtet Uke

God Mandag her fra London! 

Enda en ny uke som begynner, med nye muligheter. For meg føles det som denne uken endelig har kommet. Ukene frem til nå har vært stressende og hver dag har handlet om å lese til eksamen og jobbe med oppgavene. Når jeg ikke har jobbet med studier har jeg enten vært på jobb eller forelesninger. Det var ikke før jeg hadde levert inn siste oppgave på fredag at jeg endelig kunne begynne å stresse ned. Helga var deilig, men gikk enten med på å være på jobb eller gjøre ærender med Greg.

Idag har jeg endelig fått slappet av ordentlig.
Det var utrolig deilig å våkne opp idag tidlig å vite at jeg ikke har noen ting jeg måtte gjøre idag og at dagen var bare min. 
Jeg utnyttet dagen til akkurat det og har idag verken trent, jobbet eller gjort noen ærender. Jeg har rett og slett bare sittet hjemme på sofaen, spist godteri, drikket Pepsi Max og sett på serier. Og så utrolig deilig det var! 

I tillegg våknet vi opp uten varmt vann idag, og Greg (som er den eneste her som vet hvordan man fisker det) fikk ikke tid til å fikse varmtvannsberederen før han gikk til jobb, så jeg fikk ikke en gang dusjet og stelt meg idag tidlig. Jeg gikk derfor rundt hele dagen i jogge tøy og usminket ansikt, noe jeg til vanlig ikke hadde syntes var deilig i det hele tatt men idag passet det liksom. 

Nå som Greg har kommet hjem har varmtvannet blitt fikset og jeg har fått summet meg til en dusj hehe. 

Resten av uka tenker jeg å være litt mer produktiv. Jeg skal på jobb i morgen kveld og lørdag, resten tenker jeg blir til å søke jobb, trene og spise relativt sunt. På onsdag er det jo 17 Mai og vi skal på feiringen i Southwark Park her i London og jeg gleder meg masse! 

Nå som jeg endelig har fått dusjet og stelt meg for kvelden skal vi ha litt middag før vi setter oss i sofaen for å se videre på "The Americans".

Hvis noen leter etter en god serie vil jeg absolutt anbefale denne! Greg og meg er helt oppslukt i denne serien og det er det nye høydepunktet av dagen å sette oss ned med noen episoder av denne på kvelden. For et spennende liv vi har hva? 

Nå er middagen klar her og jeg får gå å spise litt! 

Ønsker dere en god kveld og en fin start på uken.

- Camilla

  #nystart #London #Londonblogg #student #avslappet #norskilondon #dagliglivet 

 

 

 

2 kommentarer

Ingrid Bergtun

15.05.2017 kl.22:30

Så fin blogg du har!! :D

camillaquarterly

15.05.2017 kl.23:11

Tusen takk, så koselig kommentar! :)

Skriv en ny kommentar