hits

En liten Oppdatering

Nå er det lenge siden jeg har blogget her - og på norsk! 

Jeg er endelig ferdig med oppgaver og eksamener for detter semesteret og så deilig det er! Jeg har et par ting som jeg må jobbe med å levere av oppgaver i løpet av sommeren, men med unntak av et par små gjøremål er jeg ferdig med dette semesteret! 

16777011_10158533816095508_658878909_o 16735251_10158533816065508_84961061_o

Jeg var fryktelig sen med å begynne på oppgaver, eksamener og ikke minst bachelor oppgaven i år, derfor ble det er par forferdelige uker på meg i sluttfasen. På er tidspunkt tror jeg jeg hadde en to timers lur på tre døgn og hadde det ikke helt bra der jeg satt å jobbet mot klokken. Heldigvis gikk det bra, og igår leverte jeg siste oppgave! 

Det var så fantastisk deilig å våkne opp idag tidlig å vite at jeg med god samvittighet kunne slappe av å gjøre akkurat det jeg følte for! 

Nå som det er litt roligere her hos meg, tenkte jeg å begynne å blogge regelmessig igjen. Jeg blogget tidligere på engelsk på wordpress for det meste, men nå har jeg lyst til  heller blogge her på blogg.no, og på norsk, noe jeg er mye mer komfortabel med og som jeg har mer glede av. Jeg har de siste ukene virkelig savnet å blogge, å bruke til på noe kreativt og noe som jeg selv liker. Og som sagt så syntes jeg det å blogge på norsk er mye bedre for meg ettersom norsk faktisk er morsmålet mitt. Så får det bare være at jeg mister en del lesere og at Greg ikke lenger kan lese det jeg skriver. Det kan vell forsåvidt egentlig være bra. Neida.

Ellers skal jeg bruke de neste ukene på å lete etter jobb. Jeg jobber for tiden 20 timer i uka på jobben jeg har ved siden av universitetet, men nå som det er sommerferie er det på tide å finne noe mer. Jeg skulle jo egentlig ha hatt dette i boks allerede, men måtte rett og slett nedprioritere det når det hopet seg opp med ting å gjøre på uni. Dessuten har jeg jo en liten tid på meg, semesteret er jo ikke helt ferdig før etter Mai offisielt. 
Jeg tenkte enten å finne en fulltids jobb og bare ta ekstra vakter det jeg jobber nå, eller å finne et sted som trenger rundt 20 timer i uka og kombinere det med der jeg er nå. Så det blir spennende å se hva det blir til! 

Uansett, Greg og meg er nå på vei ut døra for å ha litt mat og kaffe før jeg begynner på jobb ikveld! Jeg hadde bare så lyst til å stikke en tur innom med en oppdatering før jeg dro! 

Da er det bare å ønske dere en god helg og lørdags kveld! Snakkes i morgen! 

- Camilla 

#londonblogg #student #studentilondon #jobb #London #sliten #nyttliv

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar